حسین حق وردی، نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس یازدهم با اشاره به اینكه به كمبود شدید آبهای شرب و كشاورزی در این منطقه گفت: اگر به مشكلات آبی مناطق غرب تهران رسیدگی نشود به زودی تبدیل به یك اَبَرچالش خواهد شد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، دكتر حسین حق وردی، نماینده مردم شهریار، شهر قدس و ملارد در مجلس یازدهم در گفتگو با برنامه پل مدیریت رادیو تهران با تاكید بر اهمیت منافع حوزه انتخابیه در كنار منافع ملی گفت: نمایندگی به ویژه در حوزه انتخابی بنده كه در غرب تهران واقع شده ، كار بسیار سختی است. جمعیت این سه شهرستان با احتساب اتباع، حدود دو میلیون نفر است كه تنها نماینده این مردم من هستم و این به نوبه خود ظلم بزرگی در حق مردم این منطقه است؛ زیرا ساكنین این سه شهرستان حق دارند در مسائل سیاسی و اجتماعی كشور به اندازه جمعیت شان مشاركت داشته باشند و در واقع در حال حاضر من كار 5 نماینده را انجام میدهم.
وی تاكید كرد: نماینده در هر دو مسائل ملی و حوزه انتخابیه نقش بسزایی دارد و نباید پردازش به مسائل ملی او را از مسائل و مشكلات حوزه انتخابی بازدارد و یا برعكس نباید به قدری در مسائل حوزه انتخابیه غرق شود كه از مسائل ملی باز بماند. در حقیقت باید تعادلی بین این دو ایجاد شود.
سعی می كنم بین مسائل حوزه انتخابیه و مسائل ملی تعادل برقرار كنم
عضو كمیسیون آموزش مجلس با اشاره به اهمیت ایجاد تعادل در شغل نمایندگی افزود : من تمام سعی خود را در برقراری تعادل بین مسائل حوزه انتخابیه و مسائل ملی انجام می دهم؛ اما با توجه به این جمعیت و مشكلات فراوانی كه در حوزه انتخابیه وجود دارد، این كار بسیار سخت است.
نماینده شهرستانهای قدس، شهریار و ملارد در خصوص عملكرد خود گفت: من حتی یك ساعت را از دست ندادهام و روزهای تعطیل نیز سر كار هستم و به بسیاری از جلسات در روز جمعه رسیدگی می كنم و روز تعطیل ندارم. این جانب علاوه بر دفتر بهارستان كه روزهای یكشنبه، سه شنبه و چهارشنبه حضور دارم در چهار دفتر صفادشت پنجشنبه عصر، قدس چهارشنبه عصر، ملارد پنجشنبه صبح و شهریار شنبه ها به مشكلات مردم رسیدگی می كنم و به دلیل كمبود وقت شاید در شبانه روز بیشتر از 5 ساعت نتوانم استراحت كنم.
تاكید مجلس یازدهم؛ ایجاد عدالت در جامعه است
حق وردی در پاسخ به اظهارات شوقی مجری برنامه پل مدیریت در خصوص تعبیر مقام معظم رهبری مبنی بر اینكه كه مجلس یازدهم مجلس امید و انتظار است، اظهار داشت: مجلس یازدهم در شرایطی شكل گرفت كه از لحاظ سیاسی و اقتصادی در كشور نیاز به یك تحول احساس میشد. از طرفی همزمان با روی كار آمدن مجلس یازدهم، كشور درگیر ویروس منحوس كرونا شد و طبیعتاً این اتفاق منجر به تشدید مشكلات اقتصادی كشور شد.
وی افزود: مجلس یازدهم بسیار عدالتخواه است و این گفته در مصوبههای صورت گرفته توسط مجلس مشهود است. به عنوان مثال در اوایل درگیری با ویروس كرونا در كشور، مجلس طرحی در خصوص كمك به خانواده های نیازمند و درگیر با این ویروس ارائه داد. گرچه این طرح با تغییراتی از جانب دولت مواجه شد، اما در نهایت اجرا شد و این حاكی از توجه مجلس به خانوادههای نیازمند و تحت پوشش توسط كمیته های امداد و بهزیستی و خانوادههای بدون درآمد و بیمه بود.
او تصریح كرد: قرار بر این بود تا به مدت 6 ماه به خانواده های نیازمند مبلغ 120 هزار تومان علاوه بر یارانه تعلق گیرد كه با تغییرات ایجاد شده توسط دولت این مبلغ به 100 هزار تومان رسید و از 6 ماه به مدت چهار ماه كاهش یافت. همچنین دولت در سال گذشته 20 درصد افزایش حقوق را برای كارمندان مد نظر داشت كه مجلس توانست این عدد را كمی كاهش دهد تا بتواند بر روی خانواده های نیازمند تمركز بیشتری داشته باشد.
حق وردی تاكید كرد: البته این تنها یكی از وجوه این مجلس می باشد و طبق گفته مقام معظم رهبری انتظارات بیشتری از این مجلس - از جمله كارهای كارشناسی دقیق تر و پردازش به مسائل و مشكلاتی كه جزو بحرانهای مدیریتی هستند- وجود دارد.
حمایت بیشتر از دانش بنیانها از اولویتهای مجلس یازدهم است
حقوردی با اشاره به طرح كمیسیون آموزش مبتنی بر حمایت از جهش تولید دانش بنیانها در كشور گفت: اخیراً طرحی در خصوص حمایت از جهش تولید شركتهای دانش بنیان در مجلس به تصویب رسیده است مسائل و و مشكلات در خصوص دانش بنیانها و پاركهای علم و فناوری شناسایی شدهاند. این مصوبه در حال حاضر در دست شورای نگهبان است. معاون اول رئیس جمهور با ارسال نامهای به شورای نگهبان خبر از پذیرش بار مالی این طرح داده كه با اینكار دیگر نیاز به ورود اصل 75 به این مسئله نباشد.
سرانه شهرستانهای قدس، ملارد و شهریار با جمعیت همخوانی ندارد
حقوردی در ادامه گفتگو با برنامه پل مدیریت با تاكید بر مشابه بودن بسیاری از مشكلات سه شهرستان قدس، ملارد و شهریار گفت: اینجانب دو دوره رئیس شورای شهریار بودم و با منطقه غرب استان تهران آشنایی كامل دارم.
او افزود: پس از مشخص شدن نتیجه انتخابات، مشكلات متعدد را در چند حوزه تقسیم بندی كردیم. یكی از مسائل مشهود در این سه شهرستان، عدم تناسب سرانه ها با جمعیت متراكم این حوزه است. در واقع ما آخرین سرانه را بین تمامی سرانه های كشور داریم. برای مثال ما از سد كرج حق آبه داشتیم؛ در صورتی كه تمامی آب این سد را به تهران منتقل می كنند و ما دچار مشكل آب هستیم. در همین راستا یكی از كارهای اینجانب ایجاد تعادل بین سرانه و جمعیت است كه در این زمینه اقداماتی صورت گرفته است.
سرانه بهداشتی شهرستانهای قدس، ملارد و شهریار كمتر از نصف سرانه كشوراست
وی با اشاره به كمبود بیمارستان در این سه شهرستان گفت: در ابتدای انتخاب شدنم به عنوان نماینده حوزه انتخابیه، حدود سه بیمارستان نیمه كاره در این شهرستانها وجود داشتند. برای مثال بیمارستان شهید سلیمانیه شهرقدس در حال حاضر افتتاح شده است. بیمارستان شهدای سلامت در شهرستان ملارد هنوز به بهره برداری نرسیده در دهه فجر افتتاح خواهد شد و بیمارستان امام خمینی(ره) واقع در شهریار همچنان مراحل ساختمانی خود را طی نكرده است. حتی اگر این 3 بیمارستان افتتاح شوند همچنان سرانه بهداشتی ما به نصف سرانه كشوری نمیرسد.
بهره برداری از بیمارستان شهید سلیمانی / افتتاح بیمارستان شهدای سلامت در دهه فجر
حق وردی با اشاره به وضعیت بد سرانه بهداشتی در شهرستانهای شهریار، ملارد و قدس گفت: طی پیگیریهای انجام شده بیمارستان شهید سلیمانی به بهرهبرداری رسیده است و هفته گذشته در كمیسیون بهداشت سوالاتی از وزیر كشور در خصوص تاخیر در ساخت بیمارستان شهدای سلامت، پرسیده شد و قرار بر این شد كه این بیمارستان تا دهه فجر مراحل ساخت خود را طی كرده و افتتاح شود. حدود 80 درصد تجهیزات این بیمارستان فراهم شده است و میتواند بخشی از نیازهای مردم شهرستان ملارد را برطرف كند.
شهرستان ملارد با 400 هزار نفر جمعیت؛ یك تخت بیمارستانی ندارد
وی تصریح كرد: اما شهرستان ملارد با 400 هزار نفر جمعیت هنوز یك تخت بیمارستانی ندارد. این بیمارستان در صورت افتتاح حدود 160 تخت خواهد داشت و تنها میتواند بخشی از مشكلات را برطرف كند.
بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار پس از سالها، هنوز ناتمام مانده است
وی در خصوص تكمیل بیمارستان امام خمینی(ره) شهریار گفت: هرسال برای تكمیل این بیمارستان 25 میلیارد تومان بودجه در نظر گرفته شده است كه با احتساب این مقدار 30 سال طول میكشد تا این بیمارستان تكمیل شود. پروژه بیمارستان امام خمینی شهریار، طولانی ترین پروژه در تاریخ پس از انقلاب است. اولین كلنگ ساخت این بیمارستان توسط آقای هاشمی رفسنجانی در دور اول ریاست جمهوری كلنگ خورده و همچنان ساخت آن به اتمام نرسیده است.
حق وردی افزود: سال گذشته با پیگیری هایی كه انجام دادیم علاوه بر بودجه اختصاصی، 200 میلیارد تومان دیگر نیز برای تكمیل ساختمان بیمارستان از آقای نوبخت(معاون رئیس جمهور دولت دوازدهم) گرفتیم. البته لازم به ذكر است كه خیرین در ساختن بیمارستان بسیار به ما كمك می كند و قسمت درمانگاههای تخصصی به كمك آقای شریفی و دیگر دوستان خیر در حال ساخت است. همچنین مركز غربالگری نیز به كمك آقای جعفری مراحل ساخت خود را طی می كند. در هفته گذشته جلساتی با دانشگاه علوم پزشكی در خصوص پیگیری ساخت بیمارستان داشتم و علی رغم تمام تلاشهای صورت گرفته همچنان شاهد پیشرفت چشمگیری نیستیم و حتی فیزیك اصلی بنای بیمارستان به اتمام نرسیده است.
عدم رسیدگی به مشكلات آبی غرب استان تهران تبدیل به چالشی بزرگ میشود/ زمین سالانه 36 سانتی متر در دشت شهریار فرونشست دارد
نماینده مردم شهریار، قدس و ملارد با اشاره به مشكلاتی از قبیل تامین آب در این سه شهرستان افزود: سعی دارم تا از طریق برنامه پل مدیریت این خبر را به گوش مسئولان برسانم كه اگر به مشكلات آبی مناطق غرب تهران رسیدگی نشود به زودی تبدیل به یك اَبَرچالش خواهد شد. پیش از این؛ 400 میلیون متر مكعب آب از طریق رودخانه كرج وارد دشت شهریار میشد كه در حال حاضر از آن محرومیم و عمق آب در زمینها از نزدیك به سطح به 280 الی 300 متر رسیده است و خیلی از چاه ها در این مناطق خشك شده اند و زمین دشت شهریار روزانه حدود یك میلیمتر فرونشست دارد. یعنی سالی 36 سانتیمتر كه این رقم بسیار زیاد است كه همه اینها ناشی از كمبود آب است و تمام شهرها و روستاهای این منطقه در حال حاضر با مشكل آب شرب و آب كشاورزی رو به رو هستند.
حق آبه كشاورزی شهریار تامین شد
حق وردی در اعلام خبری خوش گفت: امسال توانستیم حق آبه ای برای تامین آب كشاورزی شهرستان شهریار با كمك فرماندار شهرستان شهریار، جناب طاهری كه هزینه حق آبه این شهرستان را پرداخت كردهاند دریافت كنیم.
سال آینده؛ آب شرب به شهر قدس میرسد
وی تاكید كرد: انتقال آب شرب به این سه شهرستان از طریق تصفیه خانه شماره 6 در شمال غرب تهران اتفاق خواهد افتاد كه در سال آینده شاهد رسیدن آب شرب به شهر قدس خواهیم بود و در تلاشیم تا تامین آب شرب شهرستان شهریار و ملارد نیز در مصوبات سفر رئیس جمهور به این منطقه قرار گیرند. همچنین از شبكه انتقال الغدیر كه به شهر پرند میرود ، دو اتصال به شهرهای جنوبی شهریار گرفتهایم.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكههای اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.