پشت صحنه شنبه تا سه شنبه از ساعت 21:00 به مدت 55 دقیقه

داریوش كاردان: نقدی بر طنزهای بی‌حیا گونه‌ی تلویزیون وارد نیست

داریوش كاردان، از طنزپردازان مشهور رادیو و تلویزیون گفت: طنزپردازی شیوه‌های مختلفی دارد و این روزها شاهد آنیم كه در بسیاری از برنامه‌های به ظاهر طنز سیما، افراد برای خنداندن مخاطبان به طنز بی‌حیا گونه روی می‌آورند.

1398/12/13
|
11:06
|

وی كه سالیان بسیاری است در صدا و سیمای جمهوری اسلامی در عرصه‌های مجری‌گری، گویندگی، دوبلوری، كارگردانی، بازیگری و طنز‌پردازی مشغول بوده در گفتگو با مصطفی امامی، مجری پشت صحنه‌ی رادیو تهران اظهار داشت: بنده موافق این نیستم كه وقتی عرصه‌ی طنز به تنگ می‌آید برای خنداندن مرذم هر حرفی در آنتن زنده‌ی تلویزیون یا فیلم‌های سینمایی بزنیم، اما تا زمانی كه مدیران فعلی اجرای چنین برنامه‌هایی را ایراد به شمار نمی‌آورند، انقاد بنده یه این مساله بی‌دلیل بوده و لزومی ندارد.

این طنزپرداز در مورد این‌كه شوخی كردن برای خنداندن دیگران حد مجازی دارد، اظهار داشت: بنده حاضر نیستم به هیج قیمتی در قالب طنز چیزی بگویم كه در شأن رسانه‌ی ملی نباشد. آنتن تلویزیون حرمت دارد . طنز ما از سال‎ها پیش به بی‌راهه رفته و در حال حاضر نیز معتقدم به بی‌راهه می‌رود.

وی در پاسخ به اینكه آیا از مدیران فعلی برای كم‌رنگ شدن فعالیت‌های هنری‌اش در رسانه‌ی ملی شكایتی دارد یا خیر؟ اظهار داشت: اگر دلخوری و ناراحتی هم باشد از خودم و از زمانه است. از اینكه نتوانستم به طور كامل استعدادهایم را به‌كار بگیرم.

كاردان در ارتباط با سلبریتی بودن و احساسات ناشی از آن برای افرادی كه در میان مردن به واژه‌ی سلبریتی معروفند گفت: كسانی كه محبوب مردم هستند، از مردم احترام می‌بینند و هنر آنها نیز به خاطر حضور مردم است كه هنر نامیده شده و این محبوبیت بسیار دلخواه و شیرین است.

وی افزود: در دوره‌ای كه بیشتر در تلویزیون دیده می‌شدم لفظ سلبریتی وجود نداشت. در زمان ما گوینده‌ای خوب بود كه حرف مردم را به زبان می‌راند و این مردمی بودن فضای بهتری را رقم می‌زد. در زمان ما فضا خیلی بهتر بود. رسانه ها با مردم نزدیك تر بودند اما این روزها فاصله‌های میان مردم و هنرمندان بیشتر شده است. محبوبیت در قلب مخاطبین است و از نگاهشان معلوم می‌شود كه چقدر هنرمندان را دوست دارند. در آن صورت است كه شخصی می‌تواند پس از محبوبیت به شهرت هم دست یابد.

وی در پاسخ به سوال پیامكی كه یكی از مخاطبین رادیو تهران در ارتباط با نقش داریوش كاردان در ورود مهران مدیری به دنیای طنز، گفت: به هیچ وجه نمی‌توان گفت چه كسی چگونه وارد رادیو تلویزیون شده است. ورود به این عرصه به اتفاقات زندگی افراد بستگی دارد. ولی بنده با كمك آقای علی عمرانی ایشان را در تست بازیگری قبول كردیم و واسطه‌ای برای حضورش در دنیای طنز شدیم.

ایشان در مورد آنكه چرا تا كنون در دورهمی شركت نكرده گفت: از بنده چندین بار برای حضور در برنامه‌ی دورهمی دعوت شده اما چون برنامه پخش زنده نبود از حضور در دورهمی امتتاع كردم.

این گوبنده و مجری تلویزیون در پایان صحبت‌های خود به مشكل امروز جامعه كه همان شیوع بیماری كرونا است اشاره كرده و گفت: كرونا هم می‌آید می‌رود و روسیاهی به زغال می‌ماند. از مردم خواهش می‌كنم به اخبار غیر موثق در این رابطه توجه نكنند. سعی كنند ضمن خفظ بهداشت فردی و اجتماعی خود، از كرونا جوك‌های خوبی بسازند و به این مشكل بخندند. از مسئولین هم انتظار می‌رود نیاز مردم به ماسك و مواد ضدعفوتی را مرتفع كرده و این اقلام را بین مردم توزیع كنند.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360

دسترسی سریع
پشت صحنه