پشت صحنه شنبه تا سه شنبه از ساعت 21:00 به مدت 55 دقیقه

نایب رییس مجلس شورای اسلامی: وزیر بهداشتی كه اختیار كامل ندارد به چه دردی می خورد؟+فایل صوتی

مسعود پزشكیان، سیاستمدار و نایب رییس اول مجلس شورای اسلامی در دوره‌ی دهم گفت: تنها با قاطعیت در همراه كردن مردم با قرنطینه‌ی خانگی و اعلام حكومت نظامی است كه می‌توان مساله‌ی جدی كرونا را از كشور دور كرده و مردم را از خطر نجات داد.

1398/12/27
|
09:37
|

نماینده‌ی مردم تبریز و اسكو در گفتگو با مجری پشت صحنه، تاكید كرد كه اگر از روز نخستین كه در كشور گرفتار كرونا شدیم با شدت و قدرت عمل می‌كردیم امروز به اینجا نمی‌رسیدیم و شاهد تلفات مردم نبودیم.

وی افزود: البته معتقدم امروز هم با وجود تشكیل ستاد مبارزه با كرونا و حضور رییس جمهور در جلسات مدیریت بحران این ویروس و اقداماتی كه هر روز از رسانه‌ی ملی در رابطه با این مساله برای مردم بازگو می‌شود باز هم شدت و قدرتی كه لازم است برای مقابله با ویروس وجود ندارد.

وی با تاكید بر این‌كه از مهمترین راه‌های مقابله با شیوع گسترده‌ی ویروس كووید 19، قرنطینه كردن شهرهاست گفت: فعلا كه آقای رییس جمهور اصلا با قرنطینه موافق نیست و مشكل مردم به قولی "شل كن سفت كن‌"هایی است كه در سیستم اتفاق می‌افتد.

این نماینده ی مجلس اظهار داشت: این روزها هم دولت و هم نیروهای نظامی در صحنه هستند اما هنوز با قاطعیت در رفتار با مردم برای جلوگیری از شیوع بیماری فاصله داریم. تازه امروز مدیران ما تصمیم گرفتند همه‌ی زیارتگاه‌ها را ببندد و از تجمع در این اماكن مذهبی جلوگیری كنند و این در حالی است كه اگر این مساله یك ماه پیش و با قدرت انجام می‌گرفت امروز شاید كرونا در حال ریشه كن شدن از ایران بود.

پزشكیان افزود: از همان روز اول كه اخبار قم به دست ما رسید نظرم را بارها اعلام كردم كه در قم باید جكومت نظامی اعلام شود و اقتدار نیروهای نظامی از گسترده شدن این بیماری در شهرها جلوگیری كند اما دیدگاه بنده مورد انتقاد بسیاری از تصمیم گیران قرار گرفت.

وی با اشاره به این‌كه قدرت نظامی در دست رییس جمهور نیست و او نمی‌تواند اقتدار لازم برای این كار را در دست گیرد گفت: باید به این بحران به چشم یك بیوتروریسم نگاه می‌كردند. اما حتی تا همین ده روز پیش هم رسانه‌ی ملی از پخش اخباری در مورد جدی بودن این ویروس اجتناب می‌كرد. اما الان به جای اینكه همدیگر را محكوم كنیم بهتر است كه با هم همگرا شویم. همچنین ستادهایی كه از سپاه و ارتش و دولت و قوه‌ی قضائیه، در این زمینه فعالیت می‌كنند تحت یك فرماندهی قرار داده شوند.

این نماینده‌ی مجلس افزود: رییس ستاد ملی باید در روند حل بحران‌ها اختیارات كافی داشته باشد. وزیر بهداشتی كه اختیار كامل ندارد برای این ستاد مهم به چه دردی می‌خورد؟ امروز نظارت خانه به خانه تصویب شده اما با این مدیریت آن‌گونه كه باید نمی‌توان نفوذی روی كرونا داشت و با اجرای یك روند درست در این زمینه فاصله داریم.

این سیاستمدار با اشاره به اینكه كرونا یك فرماندهی لازم دارد و حكومت در حكومت نمی‌توان با آن مقابل كرد گفت: با قاطعیت و با ارتباط بین‌بخشی باید سیستمی داشته باشیم كه بتواند این مشكل را كنترل كند و تحت كنترل این سیتم یكپارچه با كمك تمامی افراد اعم از روحانیان، بسیج و معلم و تمام صنوف كه در كنار كادر پزشكی كشور قصد كمك دارند، یك ماهه كرونا را ریشه كن كرد.

مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكه های اجتماعی با شناسه Tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقه مندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.

#تهران 360
#تهران360
#تهران_360
#tehran360
#tehran_360
#tehraan360
#tehraan_360


دسترسی سریع
پشت صحنه