پشت صحنه شنبه تا سه شنبه از ساعت 21:00 به مدت 55 دقیقه

تردید صاحبان مجموعه های سینمایی در بازگشایی سالن‌ها+فایل صوتی

علی سرتیپی با اشاره به اینكه صاحبان مجموعه های سینمایی در بازگشایی سالن‌ها تردید دارند گفت: امیدواریم اگر سینماها باز شود مردم، استقبال كنند.

1400/02/19
|
15:40
|

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران،علی سرتیپی، تهیه كننده سینما و مدیر چند مجموعه سینمایی كشور، در گفتگو با محمدرضا ایمانیان كارشناس برنامه پشت صحنه درباره عدم نمایش فیلم‌ها در سالن سینما در روز شنبه 18 اردیبهشت با توجه به مجوز فعالیت دوباره سینماها عنوان كرد: متاسفانه با اتفاقاتی كه افتاد، واقعاً یكی از جاهایی كه بزرگترین لطمه را خورد، سالن‌های سینما و تئاتر بود. ما در كنار سالن های عقد و عروسی، بالاترین لطمه را خوردیم و كمترین حمایت را هم از طرف دولت داشتیم. سینماها از سال گذشته تاكنون چهار بار باز شده‌اند و منتها هر بار با پیك بیماری و مشكلاتی كه به وجود آمد، باز و بسته شدند‌. برای همین این‌بار سینماداران تصمیم گرفتند كه یك مقدار با عجله به سمت باز شدن نروند.

وی افزود: در یك سری جاها هنوز نیروهایمان را حفظ كرده‌ایم و خیلی جاها نیروهایشان را كم كردند. سالن سینمایی كه چند ماه بخوابد، باز شدن و برگشتن به شرایط عادی، یك مقدار زمان می‌برد. به همین دلیل هیچ كدام از سینماهای بخش خصوصی فعلاً سینماها راباز نكردند. امیدواریم جلسه شورای صنفی تمهیدانی اندیشیده شود و ان‌شاءالله برای عید فطر بتوانیم سالن‌ها را باز كنیم و آخرین بار باشد كه این اتفاق می‌افتد و این روند باز و بسته شدن تكرار نشود.

سرتیپی درباره تسهیلات این دوره گفت: دو سری امكانات داده شد. به سینماها . یك سری وام داده شد كه برای پرداخت بدهی شان به صاحبان فیلم بود كه اتفاق افتاد. چیزی نزدیك به ظاهراً 17-16 میلیارد بود و بقیه 2 تا 3میلیارد به طوركلی پرداخت شد كه آن هم در حد وام و درصدی به صاحبان فیلم برای تبلیغات بود. واقعا كمك خاصی نشد. ما خودمان در مجموعه كوروش با توجه به پول شارژی كه می دهیم و مجبوریم كه بدهیم و نیروهایی كه حفظ كردیم، ماهانه چیزی نزدیك به 700 تا 800 میلیون تومان هزینه كردیم و تا الان نزدیك به 10 میلیارد تومان ضرر این اتفاق بوده است. شاید در كنار این، ما چیزی كه از دولت گرفته باشیم به صورت غیروام نزدیك به 200 میلیون تومان باشد و یك میلیارد هم به شكل وام به ما پرداخت شده است. این نمی‌تواند ضررهای ما را جبران كند.

وی افزود: مشكل دیگر این كه الان با باز شدن سینماها وجود دارد این است كه ، مردم چقدر استقبال می‌كنند و چقدر اطلاع رسانی می‌شود؟ ما معتقدیم و می‌دانیم كه سالن های سینمایی از بهترین مراكزی است كه رعایت پروتكل های بهداشتی در آن كاملاً انجام می‌شود. مدتی كه سینماها باز بوده بین یك تا دو درصد ظرفیت سینما پر شده است، یعنی تعداد محدودی بودند. تمام سینماهای ما سقف های بلند دارند كه اصلاً در ذات سالن سینما است. خرید بلیت به صورت اینترنتی است و جایگاه‌ها از قبل مشخص است و مثل اتوبوس، مترو، رستوران و... نیست كه هر كسی بتواند همینطور بنشیند.

سرتیپی اظهار كرد: ما در دو زمینه مشكل داریم. یكی اینكه مردم بدانند سینما به عنوان یك مركز تفریحی است كه می‌توانند با اطمینان از خانه‌شان بیرون بیایند و آنجا تمام پروتكل ها به شكل كامل اجرا می‌شود. دومین مسئله این است كه باید فیلم ها اطلاع رسانی شود. فیلم های خوب باید باشد. صدا و سیما باید به ما كمك كند تا مردم بدانند كه سینماها شرایط را دارند و باز شدند.
بار قبل این اتفاق نیفتاد و متاسفانه با اینكه ایام نوروز را داشتیم و حدود 12 روز سینماها باز بود، ولی اتفاق مثبتی در آن اكران‌ها نیفتاد. چند فیلمی هم كه اكران شد متاسفانه اتفاق خوبی برایشان نیفتاد. برای همین یك مقدار صاحبان فیلم ها هم می ترسند كه فیلم هایشان را اكران كنند. اگر شرایط خوبی نباشد، ضرر زیادی را متقبل می شوند.

وی افزود: الان در یك گرداب افتاده ایم كه هنوز بلاتكلیفی حاكم است. یعنی چند بار سینماها و صاحبان فیلم‌ها خیز برداشتند. مثل پارسال كه فیلم‌ خوب اكران شد مانند شنای پروانه كه متاسفانه نتوانست آن طور كه فكر می‌كردند جذب مخاطب داشته باشد، فیلم سینمایی خوب بد جلف و فیلم‌های دیگر. امیدواریم با باز شدن سینما‌ها ظرف دو سه روز آینده، مردم استقبال كنند. به جای اینكه به جاهایی بروند كه پروتكل‌ها اجرا نمی شود یا مشكل دارد، به سالن‌های سینما بروند.

دسترسی سریع
پشت صحنه