هادی عامل، گزارشگر پیشكسوت كشتی با اظهار عشق نسبت به گزارشگری كُشتی گفت: من دنبال دل مردم بودم كه خدا را شكر این رابطه عاطفی بین من و مردم برقرار شده و این برای من بالاترین دستمزد است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران، هادی عامل، گزارشگر پیشكسوت كشتی كشورمان كه سالهاست صدایش در خاطراتمان ماندگار شده است در گفتگوی تلفنی با برنامه صحنه رادیو تهران درباره واژه "شیر مادر و نان پدر حلالت باشد" با تمام وجودم خداوند را شكر می كنم كه صدایم به دل مردم می نشیند. امسال در ژاپن برای اولین بار در بازیهای المپیك، قهرمانان به سمت صفحه نمایشگری هدایت می شدند كه میتوانستند با خانواده خود ارتباط مستقیم داشته باشند در همین لحظه ها پدران و مادران اشك شوق می ریختند. به ذهنم رسید مادر سلطان عشق است و پدر هم برای فرزندان خود بسیار زحمت می كشد به همین دلیل این جمله را در قدردانی از پدران و مادران قهرمانان گفتم كه نشان از قداست پدر و مادر دارد و به دل مردم نشسته است.
وی درباره فن عجیب محمدعلی گرایی در مسابقات المیپك 2020 بیان كرد: فن سنجاب پرنده بود. این فن یك فن كنده فرنگی است كه از بالا اجرا می شود. این فن اولین بار در مسابقات جوانان سال 2014 ، توسط كشتی گیر سیاه پوست آمریكایی بر روی كشتی گیر ایرانی اجرا شد. بعد از آن هم كشتی گیران دیگر این فن را اجرا می كردند. اما فنی سخت و بعید است، ممكن است در 100 تا یك نفر موفق شود.
گزارشگر پیشكسوت كشتی كشورمان در بخش دیگری از این گفتگو در پاسخ به اینكه چگونه به لحظه میتواند فنهای مختلف را از هم تشخیص دهد؛ اظهار كرد: من، خودم كشتی گیر بودم. این فن را هم كشتی گیران دیگر اجرا كرده بودند. ما فنون تركیبی در كشتی داریم كه گاهی برای اولین بار اجرا می شود. من متولد 34 هستم. باور كنید از 7 سالگی كنار تشك كشتی بودم و بیش از نیم قرن با كشتی و در همه مسابقات هستم.
وی درباره آیا واقعا منبع درآمدش كار گزارشگری است، گفت: من دبیر بازنشسته آموزش و پرورش هستم و یك حقوق بازنشستگی دارم. دستمزدهای بخش ورزش پایین است، حالا ماموریت های خارج از كشورش خوب است، اما به طور كلی دستمزدها پایین است. صدا و سیما مشكلات زیادی دارد و حق هم دارد. ما هم هیچ وقت درباره پول صحبت نكردیم. من در مورد دستمزدم هیچ وقت به تهیه كننده ای نگفتم كه چقدر به من دستمزد میدهید. درباره مسائل غذا و پول وقتی آدم صحبت می كند، كوچك می شود. من برای جمع كردن پول، پل زدن و نماینده مجلس شدن و .. دنبال گزارشگری نیامدم. من دنبال دل مردم بودم كه خدا را شكر این رابطه عاطفی بین من و مردم برقرار شده و برای من بالاترین دستمزد است. من خودم را خیلی خوشبخت می دانم كه صدا و جملاتی كه گفتم به دل مردم نشسته است.
عامل درباره ورود به عرصه اجرا، گفت: همیشه دوست داشتم گزارشگر باشم. اما یك وقت هایی بوده كه كار لنگ بوده است، مثلا ما در مسابقات لندن بودیم، بهزاد كاویانی در ترافیك گیر كرده بود و آقای ذكایی در 30 ثانیه مانده گفت كه برنامه را اجرا كن. یا مثلا برنامه دایره طلایی، وقتی آقای جاودانی نمی رسیدند، كمابیش برای راه افتادن كار اجرا می كردند.
وی افزود: یك سیمناری برای دوپینگ در دانشگاه مشهد بود كه مجری سالنی نبود، من هم اصلا كار اجرای سالنی را دوست ندارم و نمی خواهم انجام دهم، در آن برنامه استاندار و فرماندار و رئیس فدراسیون كشتی و ... آمده بودند كه گفتند شما صدایتان صدای كشتی است و شروع كنید، در این شرایط آدم باید كار را راه بیاندازد. دوست دارم فقط گزارشگر باشم، آن هم گزارشگر كشتی.
وی در پایان از مردم تقاضا كرد، وقتی مردم به جنگل یا كوه می روند، تنها چیزی كه از آنان باقی میماند، فقط اثر پایشان باشد.ما باید به طبیعت احترام بگذاریم. طبیعت، مقدس و اثر خداوند است. اگر ما طبیعت را نگه نداریم، فردا برایمان مشكلساز خواهد شد.
شایان ذكر است در بخشی از برنامه صحنه 13 شهریور مصطفی امامی با هادی عامل هاشمی، كارگردان تئاتر كشورمان هم گپ و گفتی دوستانه داشته است.تشابه اسمی این دو هنرمند موجب شیرینی دوچندان این گفتگو شده است.
مخاطبان در سرتاسر دنیا از طریق وب سایتWWW.RADIOTEHRAN.IR ضمن استفاده از پخش زنده شبكه، در جریان آخرین خبرهای رادیو تهران قرار بگیرید.
ما را در اینستاگرام و دیگر شبكههای اجتماعی با شناسه tehraan360@ پیدا و همراهی كنید.
همچنین علاقهمندان می توانند برنامه های رادیو تهران را از اپلیكیشن ایران صدا دریافت كنند.
*هرگونه بهره برداری و استفاده از محتوای پایگاه اطلاع رسانی رادیو تهران تنها با ذكر منبع مجاز است.